Vores Profil

Delicate Coffee har siden 2018 været en del af de danske virksomheders kaffepauser, kaffemøder og medarbejdernes små samtaler ved kaffeautomaten – små dele af en travl hverdag, som alligevel har stor betydning. Det sætter vi en ære i.

 

Kvalitetskaffe til erhverv

Kaffe til erhverv er ikke et nyt fænomen, men konceptet trængte til at blive revolutioneret.

Vi ville gøre op med det kogende vand, instant kaffe og filterkaffe i store mængder – vi tror på kvalitet fremfor kvantitet. 

Vi arbejdede derfor målrettet på at introducere det danske erhverv for en skræddersyet kaffeløsning med plads til den individuelles smagspræferencer. Det er vi lykkes med – men vi er ikke færdige.

 

Delicate Coffee leverer derfor en professionel kaffeløsning baseret på kvalitetskaffe til alle erhverv. Vi sikrer, at alle vores kaffekvaliteter, at vores the sortiment er af høj kvalitet, og at kaffen er sammensat og ristet til en perfekt aromatisk blanding specielt produceret til Delicate Coffee.

Vores kaffemaskiner er naturligvis nøje udvalgt og testet efter høje kvalitetskrav.

 

Kvalitetskaffe skal serveres på den rette måde… 

Hos Delicate Coffee mener vi, at kvalitetskaffe skal serveres på den rette måde. Derfor tilbyder vi to-go-kopper – selvfølgelig i bionedbrydeligt materiale - lækker kuvert chokolade, småkager og andre søde sager som tilbehør til kaffen.

 

Vi sikrer naturligvis også et højt niveau af service. Vi leverer din kaffe direkte til din virksomhed og gerne helt ind på dit lager, og med vores faste kaffeforsyning, sikrer du, at dine medarbejdere aldrig løber tør for kaffe. Vi servicerer jævnligt jeres kaffemaskine, og skulle teknikken modforventning drille, rykker vores teknikere hurtigt ud.

 

Skal vi tage en kop kaffe?

Vi sætter pris på de nære relationer. Derfor stiller vi en personlig kontaktperson til rådighed for jer, som kan sikre, at I får den bedste kaffeløsning for jeres virksomhed.

Vi leverer naturligvis til hele Sjælland, Lolland Falster og Møn.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Medarbejdere

Henrik

Direktør / Medejer

Mikkel

Teknisk chef / Medejer

Michael

Sælger

Jesper

Salgschauffør

Kent

Salgschauffør

Brian

Tekniker

I øjeblikket har vi ingen ledige stillinger, men send gerne uopfordret til info@delicate-coffee.com

Over 50 års erfaring i branchen

Få din kaffe leveret direkte til din virksomhed. Med en fast kaffeforsyning direkte fra Delicate Coffee sikrer du at der fast bliver leveret forsyninger. For os er kaffeforsyning mere end bare kaffe. Hos os får du en personlig kontaktperson og sammen med dig sikrer at du får den løsning som passer bedst til din virksomhed.

Alle vores kaffesorter og the variationer er alle af høj kvalitet og kaffen er sammensat og ristet til en perfekt aromatisk blanding specielt produceret til Delicate Coffee

Alle vores maskiner er nøje udvalgt og testet efter høje kvalitetskrav.

Se vores produkter

Den gode helhedsoplevelse

Vi yder alt fra start til slut i jeres oplevelse, inklusive service, hasteleveringer, specialsortimenter og meget mere.

Du skal kun forholde dig til, hvad der skal i koppen.

Skal vi tage en kop kaffe?

Kontakt os